0885 640 683
Вижте всички статии

Поляризирани слънчеви очила Daiwa

ПОЛЯРИЗИРАНИ СЛЪНЧЕВИ ОЧИЛА

 

 

МОДЕЛЪТ ЗА МЕН

 

 

 

 

Дневната светлина се разпределя равномерно във всички посоки на триизмерното пространство. Поляризираната светлина също се разпределя, но основно в две посоки – хоризонтална и вертикална. Вертикалната светлина носи за човешкото око полезна информация, като му позволява да различава цвета и контраста. Хоризонталната светлина обикновено създава оптически смущения и отблясъци. Когато светлината попада под определен ъгъл върху някаква повърхност (вода, сняг, пясък, мокра пътна настилка) тя се разпространява в хоризонтална посока и предизвиква заслепяващи отблясъци. Тези дразнещи окото отблясъци мога да бъдат блокирани само с поляризиращ филтър с високо качество. Това дава възможност на човека да вижда максимално ясно и контрастно.

 

Има няколко основни предимства на поляризираните стъкла пред неполяризираните: 

 

  • Подобрява контраста и визуалната яснота
  • Подобрява визуалния комфорт
  • Елиминира / намалява отблясъците
  • Предоставя по-точна представа за цветовете

Те са популярни сред  рибари, голфъри, велосипедисти, шофьори , спортисти и всички останали, които са на открито през по-голямата част от деня.

Специално при риболов, поляризираните очила значително намаляват отблясъците на водата, подобряват видимостта и в резултат на това очите не се уморяват и Вие можете да се наслаждавате на едно приятно и ефективно риболовно изживяване.

 

Очилата Daiwa са с първокласно качество и модерна спортна визия.

ТУК ВСЕКИ МОЖЕ ДА НАМЕРИ ПОДХОДЯЩИЯ ЗА НЕГО МОДЕЛ

 

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
Carp Fishing