Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
BG
Меню
Профил
Език
Начало Онлайн Риболовен билет - заявка

Онлайн Риболовен билет - заявка

Може да заявите вашия риболовен билет  ON-LINE, лесно и бързо посредством формуляра по-долу.

 

 

По този начин Вие получавате членство в КЛУБ МАЙСТОРСКИ РИБОЛОВ, както и фиксирана отстъпка от 10% за периода на валидност на вашия билет. Тези отстъпки не важат за продуктите в категория "Щеки" и категория "Промоции". 

Необходимо е да попълните НА КИРИЛИЦА всички задължителните полета (обозначените със звезда), както и да качите ваша снимка, подходяща за ОФИЦИАЛЕН ДОМУМЕНТ и с размер максимум 300KB.

Моля, преди да декларирате съгласието си, да обработваме личните Ви данни, да се запознаете с информацията на страницата: Лични Данни!

 

Бихме искали да Ви информираме, че при издаване на риболовен билет и във връзка с изменение на Закона за рибарство и аквакултури и конкретно чл. 22 и заповед № 350/09.07.2018 г на Изпълнителния директор на ИАРА , се изисква попълване на  "Декларация по чл. 22, ал. 2 от Закона за рибарство и аквакултури", с която декларирате, че  сте запознати с изискванията на този закон. Вие трябва да попълните и изпратите тази ДЕКЛАРАЦИЯ, като я прикачите в заявката.

 

Майсторски риболов е регистриран и одобрен оператор на лични данни от комисията по защита на личните данни!

 

Имайте предвид, че ако сте избрали да получите билета си на място в магазина, то след издаването на билета, трябва да си го вземете в срок от една седмица. След изтичнето на този срок, билетът се анулира.

Ако изберете опцията за получаване чрез куриер, то в "Адрес за получаване", моля напишете адресът за получаване или удобният за Вас офис на Еконт.

 

След изпращане на заявка за риболовен билет с коректно попълнени данни, ще получите билета си в следните срокове:

- Ако заявката е изпратена през работен ден, ще получите билета си на следващият работен ден.

- Ако изпратите заявката си събота или неделя, ще получите билета си на вторият работен ден.

 

 

Полетата с * са задължителни.