Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

За нас

"Мастер Фишинг" ЕООД
Високо качество на конкурентни цени

 

ДОКАЗАНО КАЧЕСТВО

     "Мастер Фишинг" ЕООД е ексклузивен представител на утвърдените световни марки в риболовните принадлежности Daiwa, Cormoran, Maver, Lineaeffe и Rod Hutchinson. Пазарувайки от нас, Вие сте сигурни във високото качество на новите си въдици, макари и всички необходими риболовни принадлежности на конкурентни цени. Нашият онлайн риболовен магазин се актуалицира постоянно и се стреми да Ви предложи разнообразна и полезна информация за продуктите. Всички стоки можете да видите и купите и от магазина ни на бул. Тотлебен 34.

 

БОГАТ АСОРТИМЕНТ

     Мастер Фишинг поддържа много богат асортимент от риболовни стоки. При нас можете да намерите най- новите и авангардни продукти, както и всичко, което Ви е необходимо. Независимо дали се интересувате от риболов на реки, морски риболов или ловите в язовири, независимо от предпочитаният стил, Вие ще откриете подходящите въдици, макари, риболовни влакна, екипировка, аксесоари. 

 

ШАМПИОНСКА СЕЛЕКЦИЯ

 

     Продуктите, които предлагаме, са внимателно подбрани от Ивайло Христов - „ Мастер Фишинг“ . Поръчвайки от нас, Вие знаете, че новата Ви придобивка притежава специални качества, с които ще постигнете страхотни резултати. За Вас остава само да използвате максимално това предимство.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

КОМПЕТЕНТНО МНЕНИЕ

    

В магазина ни на бул. ген. Едуард И. Тотлебен 34 в София можете да се възползвате от професионалното мнение на нашия продавач-консултант Бранимир Балчев "Бино".
     Как да сте сигурни, че ще получите компетентен съвет? - Най-доброто доказателство е двукратното класиране на Бино за шампион на Република България, наградата му за най-голяма риба на световното първенство през 2012, както и многото други призови места от риболовни състезания. А Вие можете да се възползвате от неговите опит и съвети при избора си на

риболовни принадлежности.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Mожете да разчитате и най- младият ни колега, но вече с много опит в риболовните приключения Румен Кръстев

 

 

 

 

 

ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

     Гордеем се със скоростта, с която обработваме постъпилите поръчки. Вашите нови такъми ще пристигнат до всяка точка на България за едно денонощие.

Как го постигаме? - Продуктите, които виждате в нашия сайт са налични в склад  Мастер Фишинг в София. При постъпила поръчка, те ще бъдат опаковани и изпратени на момента. Научете повече за доставката тук.

 

ОТСТЪПКИ

      Когато купувате от нашият онлайн магазин, Вие можете да се възползвате от система от отстъпки, както и от 20% намаление на цената за доставка с куриерските услуги на Еконт.

 

"МАСТЕР ФИШИНГ" ВЪВ FACEBOOK

      Страниците на „Майсторски риболов“ във Facebook e за нас един от най- директните начини да общуваме с клиентите си, на съвсем друго ниво от чистите продажби. За нас риболова е много специално изживяване, приключение и страст и тези социални платформи ни помагат в обмяната на опит, мисли и информация с нашите клиенти, приятели и съмишленици. Тук и ние и Вие можем да споделим и коментираме всички въпроси, които ни вълнуват.

Заповядайте и Вие, последвайте ни:

Facebook

 

   Ние от Мастер Фишинг EООД , постоянно се стремим да доставим най-доброто за своите клиенти. Наша основна цел е да Ви осигурим добро обслужване и качествени риболовни принадлежности на достъпни цени, сравними със световните стандарти. За нас това означава коректно отношение, бърза доставка, богат асортимент и атрактивни промоции. Но преди всичко, за нас е важно вашето мнение. За това, бихме искали да разберем какво Вие, нашите клиенти, желаете да видите в онлайн магазин Мастер Фишинг. Моля, изпращайте всички - мнения - препоръки - желания за отстъпки - идеи за това как да подобрим обслужването, което ви предлагаме - и всичко друго, което бихте искали да ни кажете на e-mail: sales@masterfishing.bg