0885 64 06 83

Избери по

Дължина въдица

Тип въдица

Брой секции

Материал Дръжка

Въдици за Риболов на Плувка

Пръчки за риболов на "леко"

Класически пръчки за риболов на плувка на далечни дистанции. Обикновено са на 3 снадки. Но има и къси модели на 2 снадки.

Отличават се с тънка бланка, малко тегло, и монтирани водачи от 10 броя +

При придобиване на малко умения и правилна техника и монтаж с тях се ловят всички видове сладководни риби, включително и голями шарани и амури. При правилния подбор на пръчка, влакно, ваглер и правилният монтаж на линията, може да постигнете дистанции за риболов от 60-70м.

Мач въдици (16)

Болонезата е дълъг телескоп с водачи. Обикновено се предлага на 4-5-6-7 метра. Снадките са относително дълги, около 120-130см. Но, пък болонезата е относително лека и твърда пръчка. Основното и приложение е за риболов на плувка на река. В последно време, много се ползва и за риболов на плувка в морето от високи пристанища или скали. Но, ако ловите на морето се подсигурете с по-здрава пръчките, защото и рибите са по-едри.

Болонезe въдици (26)

Класически пръчки с водачи за риболов на плувка, леко дъно с хранилка, а някои от тях с по-тежката акция, стават и за дънен риболов. Отличават се с компактната си транспортна дължина и голяма универсалност в употребата.

Телескопи с водачи (60)

В тази категория представяме елегантни телескопични пръчки за риболов на мач. Те са по.леки от стандартните телескопи, с повече водачи, по-тънка бланка. Прилагат се основно за риболов на плувка и ваглер.

Телемачове (4)

«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Филтри
Страница 1 от 10
«1 2 3 4 5 6 7 8 9 10»
Carp Fishing