Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

DAIWA

Японската фирма DAIWA е един от водещите производители на качествени принадлежности. Всеки горд притежател на риболовни макари и въдици DAIWA, може да потвърди тяхните предимства. Основанa през 1959 година, DAIWA притежава най-много патенти в риболовния бранш. Трудно могат да се изброят всички иновации на фирмата, направени за повече от 60-годишното ѝ съществуване. Не пропускайте да разгледате всички въдици и макари DAIWA, които риболовен магазин "Master fishing" предлага.

http://www.daiwasports.co.uk/

803
продукти

MAVER

Вече повече от тридесет години, Reglass работи с най-новите версии карбонови влакна. Благодарение на своята НАНОЛИТ технология, с помощта на която във карбона се вкарват молекули на свръхздравият материал Litium, се създадоха щеки и други пръчки с ненадмината твърдост, лекота и здравина. След това, инженерите на Reglass, прилагат своите изключителни умения и богат опит, за да съчетаят различните видове карбонови платна по такъв начин, че да се получи най-добрият баланс между качество и цена. Резултатът на този процес е и линията щеки с марката MAVER, печат Reglass и гордата абривиатура MADE in ITALY. Не са много фирмите в Европа, които могат да се похвалят с подобен надпис. Защото, той е носител не само на най-високо качество, но и безупречен сервиз и бърза реакция за доставка. . Не пропускайте да разгледате и някои от най-новите и иновационни продукти,в риболовният ни магазин - "Майсторски Риболов" .

http://www.maver.co.uk/

267
продукти

CORMORAN

Това, което отличава Cormoran е дългата му и богата история на европейския пазар. От създаването си през 1973 година, марката се развива и доказва със своите идеи. Корморан бързо става лидер на пазара в Германия. Основната им стратегия е фокусирана върху собствената разработка на продукти. Една от водещите им иновации на европейския пазар са водачите Fuji. Прътът Cormoran "BLACK STAR", е първият телескопичен прът с къси части и е оборудван с най-големите водачи Fuji. Следващата пионерска стъпка е въвеждането на първия въглероден прът - Cormoran "KUNNAN". Следват още много примери, но е най-добре сами да се убедите в тяхното качество като се докоснете до някоя от страхотните риболовни макари корморан, които можете да откриете в магазин Майсторски Риболов.

http://www.cormoran.de/

123
продукти

LINEAEFFE

Доказалата се на европейския пазар италианската фирма Lineaeffe е известна със своите иновации и конкурентоспособност. За последните 33 год Lineaeffe е нараснала прогресивно, работейки усилено с цел оптимизиране на връзката цена-качество. Внимателното изучаване на развитието на пазара, е помогнало на компанията да създаде едни по-добри продукти „авангард, отговарящ и на най-изискания вкус”. Проектирането, монтажът и контрола на качеството се извършват под строг контрол от квалифициран персонал. Марката Lineaeffe е позната в Европа, Америка и Африка. "Майсторски Риболов" със своят риболовен магазин дава възможност на своiте клиенти да разгледат и купят качествените продукти на Lineaeffe, които са на много достъпни цени.

http://www.lineaeffe.it

296
продукти

MIDDY

Една от водещите марки на европейския пазар Middy, е известна със своята гама от иновативни принадлежности, предназначени специално за конкурентоспособността между риболовците. Просто изберете марката Middy в търсачката и се насладете на качествена продуктова гама.

http://www.middytackle.com/

107
продукти

ROD HUTCHINSON

Марката е с 40 годишна история. Започнала като фамилен бизнес, по-късно слята с IFID сега тя е конкурентноспособна и водеща на редица пазари. Rod Hutchinson следва неизменно две правила 1. Отлични продукти 2. Отлично обслужване Онлайн магазин "Майсторски Риболов" предлага много богат асортимент от захранките и атракторите на Rod Hutchinson.

http://www.rodhutchinson.co.uk/

16
продукти

DYNAMITE BAITS

Марката е най-големия европейски производител на стръв за шарани, също така и голям специалист в създаването на топчета, захранки, пелети и течни добавки. Dinamite Baits е водещия спонсор на редица световни шампиони, включително Стив Рингер, Тери Хърн и Майк Браун. Тези велики риболовци имат водещо участие в съставянето на рецептите за редица захранки, гарантирайки за тяхното качество. В нашият риболовен магазин или онлайн, можете да получите компетентен съвет за да направите най- подходящият избор от тези толкова разнообразни продукти.

http://www.dynamitebaits.com/products/p/terry-hearns-red-fish

28
продукти

KODEX

Английска фирма за производство на рилобовни принадлежности.

http://www.kodextackle.com/

50
продукти

Van Den Eynde

Marcel Van Den Eynde  е семейна фирма, която е активна вече повече от 30 години! Марсел е основател на компанията.Съставът на неговите примамки е наистина уникален и те са направени само от висококачествени материали. В Европа няма държава, в която захранките на Van den Eynde да не се продават. Фирмата произвежда около 100 различни видове захранки под собствена марка и вече произвежда захранки за други компании с техния бранд.

https://marcelvandeneynde.be

49
продукти

DRENNAN

Легендарна Английска марка. Основана е от голям състезател и изключителен авторитет в Англия - Peter Drennan. Компанията е основана през 1967 година, когато Peter Drennan започнал малко производство на балсови плувки в гаража на своите родители. От тогава той се отдал на любимото си занимение риболов и производство на плувки и риболовни аксесоари. Познанството му с асовете на своето време и уменията му на "майстор" в риболова, съчетано със сръчните му ръце и техническа мисъл, извеждат малката му фирма до върха в наши дни. В настоящия момент, компанията Drennan, предлага над 2500 свои риболовни аксесоара и принадлежности от най-високо качество и надеждност, съчетани с балансирана цена. В нея работят около 400 човека. Има основани 6 фабрики в чужбина. Всички продукти и артикули са проектирани във великобритания от собствени инженери и специалисти. Повечето от матриците и инструменти са собственост на марката и не могат да бъдат копирани. Компанията Drennan е дългогодишен спонсор и ментор на Английският Национален Отбор, известен като TEAM ENGLAND. Отборът е многократен Световен и Европейски шампион и притежава най.много такива титли в света! Философията на Drennan е: продуктът трябва да си струва парите, да не създава проблеми и да помага да се хваща риба

http://www.drennantackle.com/

28
продукти

BOBI FISHER

Фирма “Мартин и Ко” ООД, със запазена марка Bobifisher е създадена през 1996г. в гр.Габрово, България. Дейността, с която стартира е производство на плувки за риболов като по-късно през 2004г. започва и търговия на едро с рибарски принадлежности. Плувките с марка Bobifisher са разпространени и се продават във всички магазини в България, чрез изградена дистрибуторска мрежа, а също така се предлагат и на чуждите пазари по целия свят. Днес фирмата заема водеща позиция в световната продукция на плувки за риболов. Производствените помещения на фирма „Мартин и Ко” ООД се намират в Габрово и са разположени на площ 1000 кв.м., като всичко в тях е съобразено с европейските стандарти и изисквания. Средно месечната продукция е 150 000 плувки за риболов. Фирмата разполага със специализирани ЦПУ машини, с които се обработва балсово дърво и пяна с различна плътност, като специализираният им софтуер осигурява възможността да се произвеждат различни форми, модели и грамажи, съобразени с поръчките на клиентите. Материалите използвани за производство са с отлично качество: широко разнообразие от италиански бои, устойчиви на климатични условия и вода; първокачествена балса /90-100 кг/куб.м./; карбон, фибро стъкло, италиански кухи и плътни пластмасови антени. Във фирма Мартин и Ко ООД работят над 40 висококвалифицирани специалисти. Контролът е стриктен и всяка една поръчка се проверява няколко пъти, тъй като целта на фирмата е винаги да предлага и продава първокачествени продукти на конкурентни цени, отговарящи на всички изисквания на клиентите.

http://www.bobifisher.com/

2
продукти
4
продукти

FOX

FOX е утвърдена марка за риболовни принадлежности на европейския и великобританския пазар. Създадена е още през 1967 година и в наши дни се предлага в над 30 страни, включително Русия и САЩ.

http://www.foxint.com/

12
продукти

BULDO

Buldo е френска марка създадена през 1942 година, като семеен бизнес. През 1945 год. се стартира промишленото й производство. Няколко десетилетия по-късно през 1970 бизнеса й се разраства в цяла Европа, а пред 2011 год. достига и границите на други континенти. Най-силното й оръжие слогъна "произведено във Франция".

http://www.buldo.com/

2
продукти

STEVAS

Български производител от гр.Русе.

0
продукти

STONFO

Stonfo е водеща марка на италианския пазар, прочута с качествените си разработки на риболовни принадлежности, подходящи за повечето видове риболов. Голяма част от продуктовата гама е патентована и иновативна в следствие, на което марката навлиза безпроблемно на все повече пазари. Stonfo работи с голямо разнообразие от материали. По време на производствения процес, всички продукти се изпипват до съвършенство.

https://stonfo.com/en/

34
продукти

ТОНАР

Най-голямият и качествен производител на ледобури в Русия. Намира се в град Барнаул, Алтайска област.

25
продукти

ASSERI

Латвийска фирма. Специализирана в производство на зимни артикули, особено мормишки.

18
продукти

TRIANA

Made in Italy.

1
продукти

Finnex

Finnex е латвийска фирма, която произвежда различни продукти за зимния риболов и акваристиката.

27
продукти
3
продукти
7
продукти
11
продукти

Gamakatsu

Gamakatsu® started producing fish hooks in 1955. At that time, they were the smallest hook manufacturer in Japan and all of their hooks were made by hand. Eight years later they introduced a new automated heating facility which catapulted them to the forefront of the Japanese market, and in 1974, they introduced fully automated hook making machines.  

In 1992 Gamakatsu USA inc. was established to provide Gamakatsu brand hooks to the U.S. market, followed by SPRO®, the official Gamakatsu exclusive agent, established in the Netherlands in 1994 to service the European market.

Since the beginning, Gamakatsu has strictly stuck to the theme, "Nature and Technology". They work hard to develop new, hi-tech products that benefit the outdoorsman without adversely effecting the environment. They are always searching for new ways to make the existing products better in addition to constantly looking for unique products, not yet invented.

Gamakatsu - Developing unique products that meet the needs of fishermen.

11
продукти
3
продукти
6
продукти
13
продукти

РЕСПЕКТ

Българска марка захранка създадена от Георги Търнев от софия. Георги Търнев е дългогодишен състезател по риболов на плувка и е натрупал огромен опит и знания в подхранките. Сега го реализира и развива в неговата серия захранки РЕСПЕКТ. Ние от, Майсторски риболов, препоръчваме неговите продукти, защото сме доволни от качеството и ефекта при риболов.

16
продукти

FUDO

Японски производител на куки.

http://www.fudohooks.com/

7
продукти
4
продукти
0
продукти
9
продукти
3
продукти
2
продукти
7
продукти
0
продукти
0
продукти
8
продукти

DRY WALKER

Компанията Dry Walker е създадена за всички, които ценят комфорта и модерния дизайн преди всичко. Нашият млад екип от инженери и дизайнери се грижи за техническите качества на нашите продукти, които отговарят на най-високите световни стандарти. 

0
продукти
3
продукти
0
продукти
3
продукти
16
продукти
8
продукти
7
продукти
1
продукти
5
продукти
12
продукти
1
продукти
1
продукти
1
продукти

FL

1
продукти
1
продукти
1
продукти
0
продукти