0885 64 06 83
НачалоМарки

Марки

«1»
DAIWA

DAIWA

Японската фирма DAIWA е един от водещите производители на качествени принадлежности. Всеки горд притежател на риболовни макари и въдици DAIWA, може да потвърди тяхните предимства. Основанa през 1959 година, DAIWA притежава най-много патенти в риболовния бранш. Трудно могат да се изброят всички иновации на фирмата, направени за повече от 50-годишното ѝ съществуване. Не пропускайте да разгледате всички въдици и макари DAIWA, които риболовен магазин "Master fishing" предлага.

http://www.daiwasports.co.uk/

продукти
MAVER

MAVER

Вече повече от тридесет години, Reglass работи с най-новите версии карбонови влакна. Благодарение на своята НАНОЛИТ технология, с помощта на която във карбона се вкарват молекули на свръхздравият материал Litium, се създадоха щеки и други пръчки с ненадмината твърдост, лекота и здравина. След това, инженерите на Reglass, прилагат своите изключителни умения и богат опит, за да съчетаят различните видове карбонови платна по такъв начин, че да се получи най-добрият баланс между качество и цена. Резултатът на този процес е и линията щеки с марката MAVER, печат Reglass и гордата абривиатура MADE in ITALY. Не са много фирмите в Европа, които могат да се похвалят с подобен надпис. Защото, той е носител не само на най-високо качество, но и безупречен сервиз и бърза реакция за доставка. . Не пропускайте да разгледате и някои от най-новите и иновационни продукти,в риболовният ни магазин - "Майсторски Риболов" .

http://www.maver.co.uk/

продукти
CORMORAN

CORMORAN

Това, което отличава Cormoran е дългата му и богата история на европейския пазар. От създаването си през 1973 година, марката се развива и доказва със своите идеи. Корморан бързо става лидер на пазара в Германия. Основната им стратегия е фокусирана върху собствената разработка на продукти. Една от водещите им иновации на европейския пазар са водачите Fuji. Прътът Cormoran "BLACK STAR", е първият телескопичен прът с къси части и е оборудван с най-големите водачи Fuji. Следващата пионерска стъпка е въвеждането на първия въглероден прът - Cormoran "KUNNAN". Следват още много примери, но е най-добре сами да се убедите в тяхното качество като се докоснете до някоя от страхотните риболовни макари корморан, които можете да откриете в магазин Майсторски Риболов.

http://www.cormoran.de/

продукти
LINEAEFFE

LINEAEFFE

Доказалата се на европейския пазар италианската фирма Lineaeffe е известна със своите иновации и конкурентоспособност. За последните 33 год Lineaeffe е нараснала прогресивно, работейки усилено с цел оптимизиране на връзката цена-качество. Внимателното изучаване на развитието на пазара, е помогнало на компанията да създаде едни по-добри продукти „авангард, отговарящ и на най-изискания вкус”. Проектирането, монтажът и контрола на качеството се извършват под строг контрол от квалифициран персонал. Марката Lineaeffe е позната в Европа, Америка и Африка. "Майсторски Риболов" със своят риболовен магазин дава възможност на своiте клиенти да разгледат и купят качествените продукти на Lineaeffe, които са на много достъпни цени.

http://www.lineaeffe.it

продукти
ROD HUTCHINSON

ROD HUTCHINSON

Марката е с 40 годишна история. Започнала като фамилен бизнес, по-късно слята с IFID сега тя е конкурентноспособна и водеща на редица пазари. Rod Hutchinson следва неизменно две правила 1. Отлични продукти 2. Отлично обслужване Онлайн магазин "Майсторски Риболов" предлага много богат асортимент от захранките и атракторите на Rod Hutchinson.

http://www.rodhutchinson.co.uk/

продукти
MIDDY

MIDDY

Една от водещите марки на европейския пазар Middy, е известна със своята гама от иновативни принадлежности, предназначени специално за конкурентоспособността между риболовците. Просто изберете марката Middy в търсачката и се насладете на качествена продуктова гама.

http://www.middytackle.com/

продукти
Kodex

Kodex

Английска фирма за производство на рилобовни принадлежности.

http://www.kodextackle.com/

продукти
30 PLUS

30 PLUS

След настъпването на новия век, търсенето на добре проектирани риболовни принадлежности е по-силно от всякога. В следствие на дълга и усилена работа риболовните консултанти на 30 Plus се сдобиват с изцяло нова продуктова гама, предназначена за риболов на шаран, щука, и т.н. Задължителните тестове на качеството се прилагат за всеки продукти, преди пускането им на пазара. 30 Plus е бързо развиваща се марка настъпваща стремглаво във великобританските пазари.

http://www.specimen30plus.com/

продукти
DRENNAN

DRENNAN

Легендарна Английска марка. Основана е от голям състезател и изключителен авторитет в Англия - Peter Drennan. Компанията е основана през 1967 година, когато Peter Drennan започнал малко производство на балсови плувки в гаража на своите родители. От тогава той се отдал на любимото си занимение риболов и производство на плувки и риболовни аксесоари. Познанството му с асовете на своето време и уменията му на "майстор" в риболова, съчетано със сръчните му ръце и техническа мисъл, извеждат малката му фирма до върха в наши дни. В настоящия момент, компанията Drennan, предлага над 2500 свои риболовни аксесоара и принадлежности от най-високо качество и надеждност, съчетани с балансирана цена. В нея работят около 400 човека. Има основани 6 фабрики в чужбина. Всички продукти и артикули са проектирани във великобритания от собствени инженери и специалисти. Повечето от матриците и инструменти са собственост на марката и не могат да бъдат копирани. Компанията Drennan е дългогодишен спонсор и ментор на Английският Национален Отбор, известен като TEAM ENGLAND. Отборът е многократен Световен и Европейски шампион и притежава най.много такива титли в света! Философията на Drennan е: продуктът трябва да си струва парите, да не създава проблеми и да помага да се хваща риба

http://www.drennantackle.com/

продукти
Van Den Eynde

Van Den Eynde

Marcel Van Den Eynde nv  е семейна фирма, която е активна вече повече от 30 години! Марсел е основател на компанията.Съставът на неговите примамки е наистина уникален и те са направени само от висококачествени материали. В Европа няма държава, в която примамките на Van den Eynde да не се продават. Фирмата произвежда около 100 различни видове примамки под собствена марка и вече произвежда стръв за други компании под тяхно име.

https://marcelvandeneynde.be

продукти
DYNAMITE BAITS

DYNAMITE BAITS

Марката е най-големия европейски производител на стръв за шарани, също така и голям специалист в създаването на топчета, захранки, пелети и течни добавки. Dinamite Baits е водещия спонсор на редица световни шампиони, включително Стив Рингер, Тери Хърн и Майк Браун. Тези велики риболовци имат водещо участие в съставянето на рецептите за редица захранки, гарантирайки за тяхното качество. В нашият риболовен магазин или онлайн, можете да получите компетентен съвет за да направите най- подходящият избор от тези толкова разнообразни продукти.

http://www.dynamitebaits.com/products/p/terry-hearns-red-fish

продукти
RIZOV

RIZOV

Фирма "ЕТ Ризова-Ваня Ризова" започва дейност като семейна фирма за производство на балсови риболовни плувки през 2002 година. Продукцията им с патентована марка RIZOV, се продава добре, както в България, така и в Европа. Материалите за производство на плувки RIZOV се подбират внимателно и са с най-високо качество. Така те създават един отличен продукт. RIZOV са съчетание от перфектна визия и изработка. Фирмата предлага и производство на плувки с дизайн и лого на клиента.

http://www.rizovfloats.com/

продукти
BOBI FISHER

BOBI FISHER

Фирма “Мартин и Ко” ООД, със запазена марка Bobifisher е създадена през 1996г. в гр.Габрово, България. Дейността, с която стартира е производство на плувки за риболов като по-късно през 2004г. започва и търговия на едро с рибарски принадлежности. Плувките с марка Bobifisher са разпространени и се продават във всички магазини в България, чрез изградена дистрибуторска мрежа, а също така се предлагат и на чуждите пазари по целия свят. Днес фирмата заема водеща позиция в световната продукция на плувки за риболов. Производствените помещения на фирма „Мартин и Ко” ООД се намират в Габрово и са разположени на площ 1000 кв.м., като всичко в тях е съобразено с европейските стандарти и изисквания. Средно месечната продукция е 150 000 плувки за риболов. Фирмата разполага със специализирани ЦПУ машини, с които се обработва балсово дърво и пяна с различна плътност, като специализираният им софтуер осигурява възможността да се произвеждат различни форми, модели и грамажи, съобразени с поръчките на клиентите. Материалите използвани за производство са с отлично качество: широко разнообразие от италиански бои, устойчиви на климатични условия и вода; първокачествена балса /90-100 кг/куб.м./; карбон, фибро стъкло, италиански кухи и плътни пластмасови антени. Във фирма Мартин и Ко ООД работят над 40 висококвалифицирани специалисти. Контролът е стриктен и всяка една поръчка се проверява няколко пъти, тъй като целта на фирмата е винаги да предлага и продава първокачествени продукти на конкурентни цени, отговарящи на всички изисквания на клиентите.

http://www.bobifisher.com/

продукти
FOX

FOX

FOX е утвърдена марка за риболовни принадлежности на европейския и великобританския пазар. Създадена е още през 1967 година и в наши дни се предлага в над 30 страни, включително Русия и САЩ.

http://www.foxint.com/

продукти
STONFO

STONFO

Stonfo е водеща марка на италианския пазар, прочута с качествените си разработки на риболовни принадлежности, подходящи за повечето видове риболов. Голяма част от продуктовата гама е патентована и иновативна в следствие, на което марката навлиза безпроблемно на все повече пазари. Stonfo работи с голямо разнообразие от материали. По време на производствения процес, всички продукти се изпипват до съвършенство.

http://www.stonfo.it/site/index_en

продукти
BULDO

BULDO

Buldo е френска марка създадена през 1942 година, като семеен бизнес. През 1945 год. се стартира промишленото й производство. Няколко десетилетия по-късно през 1970 бизнеса й се разраства в цяла Европа, а пред 2011 год. достига и границите на други континенти. Най-силното й оръжие слогъна "произведено във Франция".

http://www.buldo.com/

продукти
FUDO

FUDO

Японски производител на куки.

http://www.fudohooks.com/

продукти
STEVAS

STEVAS

Български производител от гр.Русе.

продукти
ТОНАР

ТОНАР

Най-голямият и качествен производител на ледобури в Русия. Намира се в град Барнаул, Алтайска област.

продукти
ASSERI

ASSERI

Латвийска фирма. Специализирана в производство на зимни артикули, особено мормишки.

продукти
TRIANA

TRIANA

Itally

продукти
Finnex

Finnex

Finnex е латвийска фирма, която произвежда различни продукти за зимния риболов и акваристиката.

http://www.finnex.net/

продукти
ASSERI

ASSERI

Финландска фирма. Специализирана в производство на зимни артикули

продукти
MAGIC
продукти
JACKSON

JACKSON

Японска фирма. Специализирана е в производството на изкуствени примамки и воблери. Характерното за тяхните морски воблери е че са по-тежки и малките модели, може да се замятат на голями дистанции. Имат и много воблери за риболов на пастърва.

продукти
BFF
продукти
WALTER SERIES

WALTER SERIES

Търгонска марка на Световния шампион Walter Tamas

продукти
Carp Fishing