Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език
Начало Марки

Марки

«1»

DAIWA

Японската фирма DAIWA е един от водещите производители на качествени принадлежности. Всеки горд притежател на риболовни макари и въдици DAIWA, може да потвърди тяхните предимства. Основанa през 1959 година, DAIWA притежава най-много патенти в риболовния бранш. Трудно могат да се изброят всички иновации на фирмата, направени за повече от 60-годишното ѝ съществуване. Не пропускайте да разгледате всички въдици и макари DAIWA, които предлагаме в "Master fishing".

http://www.daiwasports.co.uk/

825
продукти

MAVER

Вече повече от тридесет години, Reglass работи с най-новите версии карбонови влакна. Благодарение на своята Nanolith технология, с помощта на която в карбона се вкарват молекули на свръхздравия материал Lithium, се създадоха щеки и други въдици с ненадмината твърдост, лекота и здравина. След това, инженерите на Reglass, прилагат своите изключителни умения и богат опит, за да съчетаят различните видове карбонови платна по такъв начин, че да се получи най-добрият баланс между качество и цена. Резултатът на този процес е и линията щеки с марката MAVER, печат Reglass и гордата абривиатура MADE in ITALY. Не са много фирмите в Европа, които могат да се похвалят с подобен надпис. Защото, той е носител не само на най-високо качество, но и безупречен сервиз и бърза реакция за доставка. Не пропускайте да разгледате и някои от най-новите и иновационни продукти в риболовният ни магазин - "Майсторски Риболов".

https://www.maver.net/

253
продукти

CORMORAN

Това, което отличава Cormoran е дългата му и богата история на европейския пазар. От създаването си през 1973 година, марката се развива и доказва със своите идеи. Корморан бързо става лидер на пазара в Германия. Основната им стратегия е фокусирана върху собствената разработка на продукти. Една от водещите им иновации на европейския пазар са водачите Fuji. Прътът Cormoran "BLACK STAR", е първият телескопичен прът с къси части и е оборудван с най-големите водачи Fuji. Следващата пионерска стъпка е въвеждането на първия въглероден прът - Cormoran "KUNNAN". Следват още много примери, но е най-добре сами да се убедите в тяхното качество като се докоснете до някоя от страхотните риболовни макари Cormoran, които можете да откриете в магазин Майсторски Риболов.

http://www.cormoran.de/

131
продукти

LINEAEFFE

Доказалата се на европейския пазар, италианската фирма Lineaeffe е известна със своите иновации и конкурентноспособност. За последните 33 години, Lineaeffe е нараснала прогресивно, работейки усилено с цел оптимизиране на връзката цена-качество. Внимателното изучаване на развитието на пазара е помогнало на компанията да създаде едни по-добри продукти „авангард, отговарящ и на най-изискания вкус”. Проектирането, монтажът и контрола на качеството се извършват под строг контрол от квалифициран персонал. Марката Lineaeffe е позната в Европа, Америка и Африка. "Майсторски Риболов" със своят риболовен магазин дава възможност на своите клиенти да разгледат и купят качествените продукти на Lineaeffe, които са на много достъпни цени.

http://www.lineaeffe.it

284
продукти

MIDDY

Една от водещите марки на европейския пазар Middy, е известна със своята гама от иновативни принадлежности, предназначени специално за конкурентоспособността между риболовците. Просто изберете марката Middy в търсачката и се насладете на качествена продуктова гама.

http://www.middytackle.com/

94
продукти

NOMURA

Nomura e специализиран бранд за сладководен и морски спинингов риболов. Собственост на италианската фирма Lineaeffe, като предлага богато разнообразие от макари, въдици, примамки и аксесоари с високо качество на изключително достъпни цени.

http://www.nomuralures.com/#/

82
продукти

BAIT-TECH

Bait-Tech стартира в края на 2006 г. благодарение на Peter Clapperton, страстен риболовец през целия си живот, с много успехи от състезания зад гърба си. Той е отговорен за създаването на могъщия суперотбор на окръг Есекс през 90-те години. Отбор, чийто рекорд трудно ще бъде надминат.

В началото на 80-те Peter започва да внася захранки от вътрешността континента. Това начинание е изключително усшешно и той се впуска в разработването на подобрен род продукти. Тъй като пазарът на захранки в Обединеното кралство се променя, Питър разработва захранки, специално за пазара в Обединеното кралство и създадава компанията Bait-Tech.

Хейли Клапъртън, дъщерята на Питър, се присъединява към компанията през 2011 г. и с нарастването на продуктовото портфолио нараства и репутацията и доверието към захранките, които дават увереност въз основа на резултатите. Популярни продукти като Special ‘G’ Green, които всеки магазин за принадлежности в страната има на своите рафтове, са топ продавани повече от 10 години, доказателство за качество и иновация.

През 2020 г. се случи още една промяна за Bait-Tech, тъй като компанията се сля с Donald Cooke Ltd. Дългогодишна семейна компания, която обслужва индустрията за храна за домашни любимци и риболов.

http://www.bait-tech.com/

58
продукти

ROD HUTCHINSON

Марката е с 40 годишна история. Започнала като фамилен бизнес, по-късно слята с IFID сега тя е конкурентноспособна и водеща на редица пазари. Rod Hutchinson следва неизменно две правила -  1. Отлични продукти 2. Отлично обслужване. Онлайн магазин "Майсторски Риболов" предлага много богат асортимент от захранките и атракторите на Rod Hutchinson.

http://www.rodhutchinson.co.uk/

13
продукти

DYNAMITE BAITS

Марката е най-големият европейски производител на стръв за шарани, също така и голям специалист в създаването на топчета, захранки, пелети и течни добавки. Dinamyte Baits е водещия спонсор на редица световни шампиони, включително Стив Рингер, Тери Хърн и Майк Браун. Тези велики риболовци имат водещо участие в съставянето на рецептите за редица захранки, гарантирайки за тяхното качество. В нашите физически и онлайн магазини, можете да получите компетентен съвет, за да направите най-подходящия избор от тези толкова разнообразни продукти.

https://dynamitebaits.com/

32
продукти

PRESTON INNOVATION

„Preston Innovations е бранд, насочен към сериозния риболовец, който предлага широка гама от продукти, които отговарят на много различни стилове на риболов. От любителя риболовец до професионалния победител в мача, ние предлагаме по нещо за всеки в нашата разнообразна и широка гама от качествени продукти. Имаме един от най-силните и страхотни екипи от риболовци, хора като Des Shipp, Lee Kerry, Neil McKinnon и Andy Findlay са редовни лица на нашите срещи за разработване на продукти, така че не е чудно, че продуктовата ни гама е толкова впечатляваща и обширна. Безценният принос от тези печеливши професионалисти ни помага да произвеждаме иновативни и авангардни продукти, които са не само практични, но наистина дават предимство на риболовците - особено в ситуации на мач риболов.“

https://www.prestoninnovations.com

165
продукти

AVID CARP

Английски бранд, специализиран в разработването на иновативни и висококачествени продукти за шаранджийски риболов.

https://www.avidcarp.com/

50
продукти

KODEX

Kodex e шаранджийското подрезделение на една от водещите марки на европейския пазар – Middy. Брандът е известен със своята гама от иновативни принадлежности, предназначени специално за шаранджийския риболов. Просто изберете марката Kodex в търсачката и се насладете на богатата продуктова гама.

http://www.kodextackle.com/

47
продукти

Mepps

Ако търговското име Ви звучи странно, може би това е така, защото е френски акроним. M.E.P.P.S. стои зад „Производител на прецизно оборудване за спортен риболов”. Когато френският инженер Andre Meulnart създава въртящата се блесна Mepps през 1938г., не му отнема дълго време, докато осъзнае, че това е изключително ефективна примамка. Това, което обаче не осъзнава, е че изобретението му е революция в индустрията на риболовните принадлежности. Трябва да мине една Световна война и серия от събития, както и да се появи човек с виждане, за да се разкрие пълният потенциал на примамката. Todd Sheldon открива въртящата се блесна на Mepps през 1951г. Собственик е на риболовен магазин в центъра на Антиго, Уисконсин. Един ден, докато лови на река Улф и няма късмет, решaва да пробва нещо различно. Закачва малка Mepps блесна, която му била дадена от приятел, който се върнал преди две години от Европа. За два часа Todd успява да хване четири пъстърви, тежащи повече от 5.5 килограма общо. Това е достатъчно за Todd да се зариби и да започне да продава от въртящите се блесни на Mepps. Първоначално ги получава от една жена от Франция в замяна на пластмасови изделия. Впоследствие обаче става ясно, че не може да задоволи търсенето и се обръща директно към фабриката на Meulnart. Много риболовци вече се радвали на успех с примамките на Mepps и ловяли не само пъстърва, но и всякакви видове риба. Репутацията на Mepps растяла, а с нея също и продажбите. През 1956г. Todd продава магазина си и основава Sheldons’ Inc., за да се фокусира върху разрастващия внос. Към 1960г. продажбите на Mepps в Съединените щати достигнали половин милион, като продължавали рязко да нарастват. Todd си поставил за цел да продават по 3 милиона примамки годишно – повече от всяка примамка, продавана на континента. В крайна сметка продажбите надхвърлили целта. Компанията, която започнала своето развитие от малка стаичка на гърба на спортен магазин в Уисконсин под ръководството на Todd и двамата му сина – Bill и Mike, се превръща е един от основните играчи в риболовната индустрия. Todd почива през 1995г. на 81-годишна възраст. Mike застава начело на Sheldons’, Inc., която в момента заема площ от 4600 квадратни метра. В момента Sheldons’, Inc. Притежава Mepps S.A. и Mister Twister. Ако се вземат предвид всички размери, цветове и конфигурации с куки, Mepps произвежда повече от 4000 различни вида примамки.

https://www.mepps.com/

70
продукти

Van Den Eynde

Marcel Van Den Eynde е семейна фирма, която е активна вече повече от 40 години! Марсел е основател на компанията. Съставът на неговите захранки е наистина уникален и те са произведени само от висококачествени материали. В Европа няма държава, в която захранките на Van den Eynde да не се продават. Фирмата произвежда над 100 различни видове захранки и добавки под собствена марка, като вече произвежда захранки и за други компании с техния бранд.

https://marcelvandeneynde.be

75
продукти

DRENNAN

Легендарна английска марка. Основана е от голям състезател и изключителен авторитет в Англия - Peter Drennan. Компанията е основана през 1967 година, когато Peter Drennan започнал малко производство на балсови плувки в гаража на своите родители. От тогава той се отдал на любимото си занимение - риболов и производство на плувки и риболовни аксесоари. Познанството му с асовете на своето време и уменията му на "майстор" в риболова, съчетано със сръчните му ръце и техническа мисъл, извеждат малката му фирма до върха в наши дни. В настоящия момент, компанията Drennan, предлага над 2500 свои риболовни аксесоара и принадлежности от най-високо качество и надеждност, съчетани с балансирана цена. В нея работят около 400 човека. Има основани 6 фабрики в чужбина. Всички продукти и артикули са проектирани във Великобритания от собствени инженери и специалисти. Повечето от матриците и инструменти са собственост на марката и не могат да бъдат копирани. Компанията Drennan е дългогодишен спонсор и ментор на Английският Национален Отбор, известен като TEAM ENGLAND. Отборът е многократен Световен и Европейски шампион и притежава най-много такива титли в света! Философията на Drennan е: продуктът трябва да си струва парите, да не създава проблеми и да помага да се хваща риба.

http://www.drennantackle.com/

36
продукти

RIDGE MONKEY

Бранд, създаден в началото на 2014 г., RidgeMonkey® е мозъчен тръст от риболовци с еднакви мисли, стремящи се да пуснат на пазара гама от обмислени продукти, които правят разликата. За кратко време компанията се разрасна от една идея до многоканален търговец на дребно, продаващ висококачествена и напълно обхващаща гама от терминални принадлежности, основни линии, аксесоари , джаджи и всичко между тях, което позволява на ежедневния риболовец да отведе своя риболов до много следващо ниво и което е по-важно, на конкурентна цена.

 

https://ridgemonkey.co.uk/

1
продукти

BOBI FISHER

Фирма “Мартин и Ко” ООД, със запазена марка Bobifisher е създадена през 1996г. в гр.Габрово, България. Дейността, с която стартира е производство на плувки за риболов, като по-късно през 2004г. започва и търговия на едро с рибарски принадлежности. Плувките с марка Bobifisher са разпространени и се продават във всички магазини в България, чрез изградена дистрибуторска мрежа, а също така се предлагат и на чуждите пазари по целия свят. Днес фирмата заема водеща позиция в световната продукция на плувки за риболов. Производствените помещения на фирма „Мартин и Ко” ООД се намират в Габрово и са разположени на площ 1000 кв.м., като всичко в тях е съобразено с европейските стандарти и изисквания. Средно месечната продукция е 150 000 плувки за риболов. Фирмата разполага със специализирани ЦПУ машини, с които се обработва балсово дърво и пяна с различна плътност, като специализираният им софтуер осигурява възможността да се произвеждат различни форми, модели и грамажи, съобразени с поръчките на клиентите. Материалите използвани за производство са с отлично качество: широко разнообразие от италиански бои, устойчиви на климатични условия и вода; първокачествена балса /90-100 кг/куб.м./; карбон, фибро стъкло, италиански кухи и плътни пластмасови антени. Във фирма Мартин и Ко ООД работят над 40 висококвалифицирани специалисти. Контролът е стриктен и всяка една поръчка се проверява няколко пъти, тъй като целта на фирмата е винаги да предлага и продава първокачествени продукти на конкурентни цени, отговарящи на всички изисквания на клиентите.

http://www.bobifisher.com/

2
продукти

RINGERS

Английски бранд, специализиран в производството на захранки, примамки и аксесоари за риболов от най-високо качество. Основният двигател на компанията са многократните световни шампиони и носители на десетки отличия – Phil и Steve Ringer.

4
продукти

ESP

Първоначално марката е специализирана в терминални принадлежности, но оттогава се разклонява към висококачествени, изработени по спецификация въдици, дрехи и багаж. Сред първата гама терминални принадлежности бяха два модела куки, T-6 и G-4, които завладяха света на шараните. Те бяха първите шаранджийски куки с ултра фини иглени върхове, които бяха много по-остри от всичко предлагано преди. Те са проектирани съвместно с Тери Хърн, който признава, че ултра-острата кука е най-важният компонент, когато става въпрос за насочване към някои от най-напрегнатите и срамежливи големи шарани в страната. Легендарният модел на куката Stiff Rigger бързо е последван, специално проектиран за Stiff Rig монтажа на Terry, който еволюира в chod rig, презентации, които са също толкова смъртоносни дори и днес. През 2001 г. беше лансирана Big-T кука, това беше първата масова шаранджийска кука, която включваше супер гладко PTFE покритие и постави стандарт, който останалата част от индустрията следваха. Представянето на гамата куки Cryogen през 2016 г. постави нов стандарт в куките за шаран. Техният уникален процес на двойно темпериране доведе до куки с ненадмината здравина и издръжливост на върха, до 25% по-здрави от предишните ESP куки, без увеличаване на дебелината на телта.

http://www.esp-carpgear.com/

31
продукти

FOX

FOX е утвърдена марка за риболовни принадлежности на европейския и великобританския пазар. Създадена е още през 1967 година и в наши дни се предлага в над 30 страни, включително Русия и САЩ.

http://www.foxint.com/

18
продукти

BULDO

Buldo е френска марка създадена през 1942 година, като семеен бизнес. През 1945 год. се стартира промишленото й производство. Няколко десетилетия по-късно, през 1970 г., бизнесът й се разраства в цяла Европа, а през 2011 год. достига и границите на други континенти. Най-силното й оръжие е слогъна: "Произведено във Франция".

http://www.buldo.com/

2
продукти

KORDA

„Ние разработваме и произвеждаме най-добрите в света риболовни принадлежности за шаран. Всеки продукт от най-малките компоненти до най-големите артикули в нашата гама багаж е произведен по строги стандарти, за да ви помогне да хванете повече шарани.“

https://kordatackle.com/

3
продукти

Berkley

„Историята на Бъркли е дълбоко вкоренена в идеята за американската мечта. Става дума за скромно начало и неочакван успех. Става дума за упорит труд, борба и трудни моменти. И става въпрос за изграждане на партньорства за постигане на цели. Все пак историята на Бъркли е много повече от историята на Бъркли Бедел. Това е и историята на отдадени колеги и лоялни клиенти, които бяха еднакво готови да поемат рискове. Всичко започва в Спирит Лейк, Айова, през юни 1937 г., когато 16-годишният Бъркли Бедел взема $50,00 от приходите си от хартиен носител, за да започне бизнес, продавайки своите ръчно вързани мухи на магазини за риболовни принадлежности и рибари на почивка. В спалнята си на горния етаж, с косми, подстригани от семейното куче Стъби, и пера от кокошките в задния двор, младият Бъркли изработва мухи, за да примамва рибите в местното езеро от подводното им покритие. Няколко години по-къесно е основана Berkley Fly Co.“

http://www.berkley-fishing.com/

33
продукти

YOUVELLA

Youvella e корейски бранд, специлизаиран в изрботването на качествени риболовни куки.

http://www.youvella.com/intro.html

1
продукти

FilStar

Историята на фирмата започва в началото на 1991г., когато за първи път се срещат Кирил Андреев и Константин Златанов. Общата им страст към риболова бързо ги сближава и на 28.12.1992 г. двамата приятели, все още студенти, учредяват в Асеновград фирма К и К ООД . Основната цел на създаването на фирмата е да могат да съчетават работата с любимото си хоби. И двамата са инженери, специалисти по компютрите, но любовта към риболова и природата се оказва по-силна.

http://www.filstar.com

79
продукти

YO-ZURI

Yo-Zuri произвежда качествени примамки за риболов, риболовни въдици и лидери от над 50 години в Япония и и ги дистрибутира по целия свят. Благодарение на качеството, нашите риболовни продукти са издържали изпитанието на времето и продължават да бъдет по-търсени от много други риболовни примамки или по-лоши имитации. Yo-Zuri разработва технологично напреднали продукти за риболов, които са лидер в индустрията и се превърнаха компанията в една от най-високо оценените марки за твърди примамки в света. Риболовните примамки Yo-Zuri са изработени така, че да изглеждат най-реалистично, имат най-добрите движения и са предназначени да помогнат на всеки риболовец да има най-добрите си риболовни дни.

http://yo-zuri.com/

6
продукти

STONFO

Stonfo е водеща марка на италианския пазар, прочута с качествените си разработки на риболовни принадлежности, подходящи за повечето видове риболов. Голяма част от продуктовата гама е патентована и иновативна в следствие, на което марката навлиза безпроблемно на все повече пазари. Stonfo работи с голямо разнообразие от материали. По време на производствения процес, всички продукти се изпипват до съвършенство.

https://stonfo.com/en/

34
продукти

ТОНАР

Най-големият и качествен производител на ледобури в Русия. Намира се в град Барнаул, Алтайска област.

25
продукти

ASSERI

Латвийска фирма, специализирана в производство на артикули за подледен риболов, особено популярна със своите модели мормишки.

17
продукти

Finnex

Finnex е латвийска фирма, която произвежда можество продукти за подледен риболов и акваристика.

27
продукти

RAPALA

„Всичко започна с един скромен финландец и нож за дърворезба. Беше през 30-те години на миналия век, когато един обикновен рибар направи гениално наблюдение: големите риби ядат малки риби, особено малки риби, които са ранени. Така започва най-великата история за риболов, разказвана някога. Докато Лаури Рапала лови риба във водите на финландското езеро Паяне, той тихо гребеше и наблюдаваше. И това, което той видя, беше как гладни хищни риби се втурнаха да атакуват дребосъците. Отново и отново. Лаури осъзна, че ако успее да изработи примамка, която имитира движенията на ранена рибка, може да хване повече риба, да спечели повече пари и да прекарва време на водоема. Така че Лаури се захвана за работа. В крайна сметка една примамка започна да се оформя. Използвайки обущарски нож и малко шкурка, той създава първата си успешна примамка от корк през 1936 г. Станиол от шоколадови пръчици формира външната повърхност на примамката. Разтопените фотографски негативи за защитното покритие. Но най-важното е, че перфектно имитира действието на ранена малка рибка. Легендата разказва, че Лаури понякога хващал 600 паунда риба на ден с тази нова примамка. И когато мълвата за изобилния му улов се разнесе, репутацията на примамката нарасна. Останалото, както се казва, е история.“

https://www.rapala.com/us_en/rapala

21
продукти

FORMAX

Formax  е компания, която предлага голям избор от риболовни аксесоари и оборудване за всички видове и начини на риболов. Продуктите им се отличават с качество, страхотни цени и надеждни предложения!

https://www.formaxbg.com/

7
продукти

Gamakatsu

„Gamakatsu® започва да произвежда рибарски куки през 1955 г. По това време те бяха най-малкият производител на куки в Япония и всичките им куки се правеха ръчно. През 1963 г. те представят ново автоматизирано отоплително съоръжение, което ги катапултира в челните редици на японския пазар. През 1974 г. те въвеждат напълно автоматизирани машини за производство на куки и намират за необходимо да построят втора фабрика, за да отговорят на търсенето, което са създали. През 1976 г., като водещ японски производител на куки, Gamakatsu® започва изграждането на нова фабрика за производство на висококачествени въдици за японския пазар. След надграждане на машините за производство на куки през 1986 г., те разширяват продуктовата си линия. В резултат на това Gamakatsu® Co. Ltd се превърна в основен производител с пълна гама от висококачествени въдици, куки, облекло и артикули, свързани с риболова до 1987 г. През 1988 г., след значителни подобрения на техните автоматизирани съоръжения за темпериране и по-нататъшно разширяване на фабриката за куки, Gamakatsu® Co. ООД отвори Gamakatsu® International Co., Ltd. в Тайланд и Gamakatsu® Shantou Co. ООД в Китай през 1989 г. Тези две фабрики внасят куки от фабрики в Япония за използване в редица други продукти, които изискват нарязване, такелаж, връзване на мухи и опаковане. Когато рибарите купуват куки Gamakatsu®, те купуват оригинален продукт, произведен изключително от GAMAKATSU®."

https://gamakatsu.com/

8
продукти

HAYABUSA

„Hayabusa се намира в Баншу, град Мики, който е добре известен като един от водещите региони за производство на метали в Япония с повече от 1500-годишна история. Ние сме наследили традиционното майсторство, което е било внимателно пазено от нашите предшественици в този регион. Ние също сме наследили духа на „Развивайте умения, откривайте идеи и опитвайте усилено“, за да се стремим винаги към висините. През 1959 г. Хаято Таджири създава компанията-предшественик на Хаябуса, „Tajiri Hayato Shoten“, а през април 1970 г. той създава и Hayabusa Fishing Hooks Co., Ltd. Започнахме и 2 проекта Hayabusa Lady "Hayaka" и "Hayabusa Kids" с цел увеличаване броя на риболовците. Вярваме, че хората, които са обичали риболова със семейството си в детството, учат своите деца и/или внуци на риболов, така че бихме искали да предложим проектите на много хора. Всички тези идеи идват от произхода на "Takumi", а превъзходните занаятчийски умения се поддържат от приблизително 1000 занаятчии във фабрики в Китай, Виетнам и Мианмар. Ние вярваме, че нашата мисия е да станем марка от световна класа от Япония и да докоснем сърцата на хората по целия свят.“

https://hayabusaglobal.com/

10
продукти

CARP PRO

Carp Pro е компания, която предлага голям избор от риболовни аксесоари и оборудване за всички видове и начини на риболов. Продуктите им се отличават с качество, страхотни цени и надеждни предложения!

1
продукти

SPOMB

Ракетите Spomb са плод на въображението на изобретателя и фанатичен риболовец на шаран, Bryan Houghton. Революционната концепция беше истинска иновация и на пазар, където продуктите идват и си отиват редовно, фактът, че Spomb е по-популярен от всякога, осем години след първото му пускане на пазара, е свидетелство за неговата уникална, иновативна природа. Бизнесът процъфтява и благодарение на заслужената репутация за отлично качество и обслужване на клиентите.”

http://www.spomb.com/

4
продукти

JINTAI

Китайски производител на риболовни принадлежности.

6
продукти

Kamasan

Компанията Kamasan e синоним на надеждни риболовни принадлежности и Peter Drennan винаги е носил духа на качество и достъпност в своята гама куки Kamasan. Всяка гама куки Kamasan се предлага в опаковка, която ясно и кратко обозначава нейния стил, конструкция и размер.

13
продукти

РЕСПЕКТ

Българска марка захранка създадена от Георги Търнев, от София. Георги Търнев е дългогодишен състезател по риболов на плувка и е натрупал огромен опит и знания в подхранките. Сега го реализира и развива в неговата серия захранки РЕСПЕКТ. Ние от, Майсторски риболов, препоръчваме неговите продукти, защото сме доволни от качеството и ефекта им при риболов.

https://www.respectfishing.com/

34
продукти

FUDO

„Ние сме производител на риболовни куки от Кобе, Япония и сме участвали в производството на много видове куки над 60 години.“

http://www.fudohooks.com/

6
продукти

VIDRAX

ООД ВИДРАКС е една от първите фирми за риболовни принадлежности в България и в момента лидер на българският пазар, както за риболовни стоки ,така и за екипировка за подводен риболов. Изграждането на търговската ни мрежа започна през далечната 1990 г. и в момента обхваща цяла България, както и част от Европа! Имаме клиенти с магазини от Турция, Македония, Югославия, Румъния, Русия, Унгария, Португалия, Полша, Албания, Англия, Германия, Австрия, Дания и т.н... предлагащи нашите риболовни стоки. 

https://www.vidrax-fishing.com/

3
продукти

МИТЕРСОН

Българска компания, специализирана в производството на качествени захранки и такъми за риболов.

https://shop-fishmania.eu/

43
продукти

KORUM

Компанията Korum предлага иновативни риболовни принадлежности за съвремения риболовец.

https://www.korum.co.uk/

29
продукти

MATRIX

Брандът Matrix е част от голямото семейство на Fox Group. Специализиран е в производството на супер качествени такъми за мач и фидер риболов.

https://www.fishmatrix.co.uk/

4
продукти

LEMIGO

„Ние сме специализирани в производството на текстилни обувки, ботуши Wellington, ботуши за сняг, кроксове, както и професионални обувки за лов и риболов, както и специализирани защитни и работни обувки. Благодарение на нашата страст към създаването на нови дизайни и последователното внедряване на нови технологии, ние сме в състояние да отговорим на нуждите дори на най-взискателните клиенти по целия свят. 32-годишната история на компанията, изследванията, опитът, практиката и знанията ни позволиха да създадем обувки, които се отличават от другите на пазара. Динамичното развитие на компанията е резултат и от адаптирането на предлагането към най-новите модни тенденции по света. Произведените от нас продукти са перфектно завършени с внимание към всеки, дори и най-малкия детайл.“

https://lemigo.pl/pl

2
продукти

Sea Buzz

Seabuzz е бранд, под шапката на голямото семейство на Filstar. Специализиран е в изработването на примамки за спинингов риболов.

https://filstar.com/

14
продукти

AS FEEDER

AS Cage Feeders е сръбска компания, базирана в Обреновац. Специализирана е в производството на фидер кошници и аксесоари.

http://www.asfeeder.com/

13
продукти

DAIICHI

Daiichiseiko е компания, разположена в Осака, Япония. Отличава се с производството на  интелигентни риболовни артикули, които не са незаменими, но риболовците, които ги изберат ще бъдат винаги една крачка по близко до желания улов. Компанията започва работа през далечната 1937 г.

https://www.daiichiseiko.com/index.html

2
продукти

CRALUSSO

„Cralusso започна с една идея преди 20 години, когато привлякохме вниманието на риболовците с плувка за риболов, която може да се задържи здраво, без да се носи по течението. Специалната технология за производство на PUR дава възможност за проектиране на функционални риболовни плувки. В това състезание Алън Скотхорн – петкратен индивидуален световен шампион на Англия – и много други отбори са използвали иновативните плувки Cralusso!

Alan Scotthone: „Най-добрата плоска плувка, която някога съм използвал“

Иновациите предлагат истинските решения на древните проблеми на рибарите. В резултат на това плувките Cralusso поради специфичното си функциониране са добре познати и успешни за кратко време. Редица европейски, световни и национални първенства спечелиха потребителите с нашите продукти.“

https://cralusso.com/

5
продукти

DRY WALKER

Компанията Dry Walker е създадена за всички, които ценят комфорта и модерния дизайн преди всичко. Нашият млад екип от инженери и дизайнери се грижи за техническите качества на нашите продукти, които отговарят на най-високите световни стандарти. 

https://drywalker.com/

0
продукти

SMITH

С вече 50-годишна история зад гърба си, Smith е една от водещите японски компании за производство на риболовни принадлежности. Някои от примамките им са истински легенди по целия свят и в това няма нищо учудващо, защото фирмата държи челните места и по размер на инвестициите за нови разработки на продукти. Философията на бранда се върти около две неща - доверието на клиентите и грижата за околната среда. Мотото им "We Aim To Please Mother Nature" е изключително показателно за грижата на тема опазване на природата и всяка тяхна инициатива се старае да предава именно това послание.

http://www.smith.co.jp/

3
продукти

Carp Spirit

От основаването си през 2002 г., Carp Spirit се превърна в една от най-уважаваните и най-бързо развиващите се марки за шаранджийски риболов в Европа. Съвсем наскоро работихме в тясно сътрудничество с нашата дъщерна компания Dynamite Baits и като такива продуктите Carp Spirit продължават бързо да набират популярност в Обединеното кралство – често наричано „Домът на риболова на шаран“ – с установени фаворити като нашите куки Razor Point и с нашите основни въжета и скоби, произведени от световния лидер Sufix, е лесно да разберете защо толкова много риболовци се довериха на нашите изпитани и тествани продукти, когато става въпрос за поставяне на риба на брега.

https://www.carpspirit.com/en/

1
продукти

Williamson

Брандът Williamson е създаден на скалистите брегове на континента Африка, където се срещат риби от световна класа. Williamson произвежда примамки от десетилетия за тези, които предизвикателството е да намерят и уловят най-голямата риба в света.

https://www.rapala.com/us_en/williamson

3
продукти

SHIMANO

Основана през 20-те години на XX век от Shozaburo Shimano, компанията още в началото става известна със своята прецизност в изработката на продуктите си. Компанията е повече от 80 години на пазара за спортни принадлежности, а с риболов се занимава от 40 години. Днес компанията се счита за един от лидерите в продуктовата иновация и индустрията. С поглед напред, Shimano активно се занимава и с екологични теми, като подпомага опазването на земята и водата.

https://fish.shimano.com/

5
продукти

MASTER FISHING

"Мастер Фишинг" ЕООД е ексклузивен представител на утвърдените световни марки в риболовните принадлежности Daiwa, Cormoran, Maver, Lineaeffe и Rod Hutchinson. Пазарувайки от нас, Вие сте сигурни във високото качество на новите си въдици, макари и всички необходими риболовни принадлежности на конкурентни цени. Нашият онлайн риболовен магазин се актуалицира постоянно и се стреми да Ви предложи разнообразна и полезна информация за продуктите.

https://masterfishing.bg/

3
продукти

HELIOS

Латвийския бранд, специализиран в изработката на оборудване и аксесоари за подледен риболов.

https://www.zvejys.lt/helios-en/

16
продукти

Пирс Мастер

Руски бранд, специализиран в изработката на оборудване и аксесоари за подледен риболов.

http://pm67.ru/

7
продукти

KONGER

Полски бранд, специализиран в изработката на оборудване и аксесоари за всякакъв тип и стил в риболова.

https://konger.com/en/

7
продукти

BORYSICH

Руски бранд, специализиран в изработката на оборудване и аксесоари за подледен риболов.

7
продукти

PRAKTIK

Руски бранд, специализиран в изработката на сонари и аксесоари за подледен риболов.

http://praktik-sonar.su/

1
продукти

Carp Zoom

„CarpZoom е сравнително нова марка на пазара на риболовни примамки и принадлежности. За щастие за нас в CarpZoom имаме група от ангажирани експерти в риболова и производството зад нас. Благодарение на тяхната ентусиазирана и усърдна работа ние можем да предлагаме подобрена и по-широка гама от продукти всяка година.

Времената се променят, но ние успяхме да спечелим отлична репутация благодарение на нашия ангажимент да отговорим на изискванията на широка гама от рибари, включително хоби риболовци, желаещи да се забавляват на езерото, до преданите фанатици, преследващи трофейния улов.“

https://carpzoom.eu/

10
продукти

FUJI

Премиум бранд, специализиран в изработката на висококачествени компоненти за въдици – водачи, макародържачи и др.

https://www.fujitackle.eu/

11
продукти

OWNER

OWNER е доказана марка за перфектни куки. Насладете се на емоцията от риболова и оставете OWNER да се погрижат за куките! Както се казва в мотото на бранда OWNER, всяка риболовна история започва с перфектната кука! 

https://english.owner.co.jp/

26
продукти

Mustad

Mustad Fishing е норвежка компания, която произвежда и продава риболовни принадлежности и аксесоари от 1877 г. Продуктовата гама на Mustad включва рибарски куки, монофилни риболовни влакна, риболовни примамки, риболовни мухи, мухарски куки, принадлежности и риболовно облекло.

https://mustad-fishing.com/

15
продукти

ZEBCO

Основана в Тулса, Оклахома, през 1949 г., Zebco е основен производител на риболовно оборудване. Всичко започна с изобретяването на макара за риболов от Rotan, Texas, часовникар и странстващ изобретател на име Джаспър Р. Дел Хъл, който беше по-известен като Р. Д. Хъл.

https://www.zebco.com/

76
продукти

LAZER

Lazer е бранд, под шапката на голямото семейство на Filstar. Специализиран е в изработването на монофилни и плетени влакна за всякакъв тип риболов.

https://filstar.com/

1
продукти

Ragot

Най-известната марка за морски риболов във Франция, Ragot доставя както на професионалисти, така и на начинаещи това, от което се нуждаят за улова – от примамки до плувки и кепове. Създадена през 1931 г. от André Ragot, марката революционизира професионалния риболов по бреговете на Средиземно море с пускането на вече известния Mitraillette Original feather rig през 1954 г. Наред с серията Mitraillette, каталогът на Ragot включва изпитани и надеждни фаворити като напр. Raglou джиговете и Trident монофилни влакна.

https://rapalavmc.com/brands/

1
продукти

Red Gill

„Оригиналната примамка Red Gill е проектирана от Алекс Инграм през 50-те години на миналия век. Оттогава Red Gill става все по-силен. Започвайки в корнуолското рибарско селище Мевагиси в Югозападна Англия, преместихме дейността си в Девън през 2002 г. и сега работим основно извън Дорсет; винаги подкрепян по пътя от колеги риболовци и търговски рибари, които ни помогнаха да развием нашите примамки, за да бъдат това, което са днес. Red Gill е семеен бизнес, който се гордее с качеството и обслужването преди всичко, защото знаем, че това са нещата, които са най-важни за вас. Red Gill е оригиналната и най-добрата примамка за имитация на пясъчна змиорка.“

https://redgill.co.uk/

0
продукти

Top Float

Top Float е бранд, под шапката на голямото семейство на Filstar. Специализиран е в изработването на всякакви видове плувки за риболов.

https://filstar.com/

https://www.fishing-floats.com/

3
продукти

Dinsmores

„Dinsmores е една от водещите марки за риболовни принадлежности в Обединеното кралство. Ние сме отдавна установена компания, която е създала екип от хора, посветени на проектирането, разработването и производството на иновативни продукти, произведени в нашия собствен завод в Олдридж Уест Мидландс. Ние се гордеем с това, че отговаряме на изискванията на клиентите, предлагайки първокласно обслужване.“

https://www.dinsmores.co.uk/

0
продукти

FL

Китайски бранд, специализиран в изработката на оборудване и аксесоари за всякакъв тип и стил в риболова.

1
продукти

Pescaviva

„Консервирана сладка царевица PESCAVIVA, произведена от D.A.F.al. специално за риболов, от 1977г. D.A.F. al., произвежда консервирана сладка царевица за човешка консумация от 1972 г. и следвайки търсенето на примамка за риболов от сладка царевица, те разработиха специална гама от примамки за риболов от консервирана сладка царевица, които разпространяват в цяла Европа под марката Pescaviva.“

http://www.pescaviva.com/

1
продукти

YORK

Китайски бранд, специализиран в изработката на оборудване и аксесоари за всякакъв тип и стил в риболова.

https://wedkarstwo.york.info.pl/main-eng.html

0
продукти

BENZAR MIX

Унгарски бранд под шапката на голямото семейство на Energo Fish, специализиран в изработката на оборудване и аксесоари за всякакъв тип и стил в риболова.

https://energofish.com/index.php

1
продукти

GURU

Анлийски премиум бранд, специализиран в производството на оборудване и аксесоари за спортен риболов – мач и фидер стил. Основни консултанти са топ риболовци и носители на редица престижни наградаи Steve Ringer, Matt Godfrey, Adam Rooney и Frankie Gianonncelli.

http://www.tackleguru.com/

0
продукти

LUHR-JENSEN

„Бизнесът е започнат през 1932 г. от Luhr Jensen старши - запален риболовец, който прави свои собствени примамки за риболов в домашната си работилница в Худ Ривър. С течение на годините бизнесът постепенно се разшири от операция с едно лице до операция с над 300 души.“

https://www.rapala.com/us_en/luhr-jensen

1
продукти

DRAGON

„Фирма "Дизайн-Фишинг" е основана в началото на 1989 г. като гражданско дружество. Първото седалище на компанията беше малък офис, нает в Grand Hotel във Варшава, на улица Krucza. В началото на дейността си фирмата действа като представител на западногерманските риболовни компании "Balzer" и "Cormoran". Година по-късно "D.A.M." също подписва договор с нас.“

https://www.dragon-fishing.com/

0
продукти

JACKALL

„Създаден от японския дизайнер на примамки Сейджи Като и състезателят по риболов Тай Оно през 1999 г., Jackall Lures е базиран в Япония производител, известен с иновативните и много търсени дизайни. От първия продукт, 3-инчовата примамка с кръстосана опашка, до най-новия – качеството, иновациите и подпомагането на риболовците да уловят повече риба са основните приоритети. Целта на Seiji Kato е да създава примамки с по-естествено действие, материал и вълнообразност е реализирана в неговите дизайни на Jackall.“

http://www.jackall-lures.com/

0
продукти

DUEL

„DUEL произвежда качествени примамки и въдица повече от 50 години в Япония. Качеството на нашите продукти е издържало проверката на времето и продължава да бъде най-търсеното.DUEL има две марки "DUEL" и "YO-ZURI". "YO-ZURI" е добре установен сред рибарите по целия свят. От друга страна, "DUEL" разработи технологично напреднали продукти, които постоянно са водещи в индустрията и се превърнаха в една от най-високо оценените твърди примамки в страната. Примамките "DUEL" са изработени така, че да изглеждат най-реалистично и да имат най-добрите действия. DUEL продължава да се ангажира да предоставя на риболовците най-добрите продукти за риболов и се стреми да бъде първи с нови и по-добри продукти.“

https://www.duel.co.jp/english/

5
продукти

VMC

„Първите куки VMC® са произведени през 1910 г. във френската семейна компания Viellard Migeon and Company, създадена през 1796 г. Директорът Чарлз Виелард бързо разбира, че опитът в производството на куки се крие в Редич, Англия, и през 1910 г. около десет семейства от град Мидландс са „внесени“, за да помогнат за създаването на новия отдел на компанията за куки в железарската фабрика на семейството. Куките започват да се продават с марката "La Bouée", което означава "Спасителен пръстен".“

https://vmc-hooks.com/en

1
продукти

Minn Kota

„Ние създаваме най-здравите, най-иновативни двигатели за тролинг. Най-бързите, най-тихите, най-технлогичните ел. котви. И най-модерните зарядни устройства за батерии, правени някога. Без значение какво следва, просто знайте, че ще ви задържи на водата, на рибата и точно по средата на нещото, което е най-важно за вас. Ако ловите риба, вече знаете името ни. И нашето име е всичко, което трябва да знаете.“

https://minnkota.johnsonoutdoors.com/us

0
продукти

FIL Fishing

„Ribosport MM е повече от 25 години в бизнеса, като достигна статута на един от най-надеждните и най-актуалните търговци на едро на риболовни принадлежности в тази област, чиято оферта достига повече от 3500 налични артикула. Постоянното развитие на нашите марки и постоянната работа за подобряване на продуктите са основната цел на нашия бизнес. Качеството, знанието и иновациите са движещата сила на нашата компания, която не само следва бизнес тенденциите, но и ги създава. Extra Carp, Fil fishing и Filex са марка, която може да се намери в чантата на всеки риболовец, независимо дали е професионален, състезателен или обикновен риболовец. Ribosport MM е дългогодишен член на EFTTA.“

https://freetime-ribolov.com/

4
продукти

Extra Carp

„Ribosport MM е повече от 25 години в бизнеса, като достигна статута на един от най-надеждните и най-актуалните търговци на едро на риболовни принадлежности в тази област, чиято оферта достига повече от 3500 налични артикула. Постоянното развитие на нашите марки и постоянната работа за подобряване на продуктите са основната цел на нашия бизнес. Качеството, знанието и иновациите са движещата сила на нашата компания, която не само следва бизнес тенденциите, но и ги създава. Extra Carp, Fil fishing и Filex са марка, която може да се намери в чантата на всеки риболовец, независимо дали е професионален, състезателен или обикновен риболовец. Ribosport MM е дългогодишен член на EFTTA.“

https://extracarp.com/

2
продукти

STARBAITS

През 1992 г., преди разрастването на модерния риболов на шаран се създаде марката Starbaits, която популяризира техниките и методите в шаранджийския риболов. Една от водещите фирми в предлагането на захранки, протеинови топчета, плуващи топчета, дипове, пелети, въдици, оборудване и аксесоари за шаранджийски риболов.

https://www.starbaits.com/en/

17
продукти

Focus

Focus е български бранд, проектиран с идеята за създаване на продукти на достъпна цена, но не за сметка на качеството. Част от гамата от продукти са риболовните влакна с марка Focus, които се предлагат на българския пазар вече повече от 20 г. Марката предлага още: въдици, макари, кепове, живарници и други аксесоари.

https://aquasport-n.com/

1
продукти

Reuben Heaton

„Рубен Хийтън има своите корени здраво в риболовната индустрия и е основана през 1857 г. от своя съименник Рубен Джордж Хийтън." В първите години компанията беше предимно производител на риболовни макари, но тази производствена база бързо беше разширена, за да обхване много други артикули от оборудване за риболов. До началото на 1870 г. риболовните макари и продуктите за риболов на Heaton се продават по целия свят в десетки хиляди. Още от ранните си години в индустрията до началото на века, Рубен Хийтън е отговорен за много от ранните иновации, които са оформили оборудването за риболов, което познаваме днес.“

https://reubenheaton.com/

0
продукти

BROWNING

„Компанията Browning е известна в цял свят с производството на оръжия и оръжейни дизайни. Компанията започва да прави това още през 1880 г. Едва много по-късно в историята Browning започва да произвежда и риболовни принадлежности. Много години по-късно Браунинг е основен играч на пазара за риболов.“

https://www.prestoninnovations.com/en/browning-support

2
продукти

PS Baits

PS BAITS by Pavel Stanimirov – марката , която е в основата на модерния дизайн на захранки, предоставяйки иновативни вариации от захранки с помощта на екип от местни консултанти при улова им на шаран и шаранови риби. Нашият екип от консултанти има най-високите изисквания и всички са ангажирани с текущото развитие на нашата гама от захранки.

https://www.facebook.com/psbaitsbypavelstanimirov/

1
продукти
1
продукти
1
продукти